520.Wegański jadłospis XV.
Śniadanie: koktajl.
Zielony sok, dwa banany, maliny, 2 czubate łyżki białka konopnego.
Lunchbox:
- sushi
- spring rolls'y
- winogrona
W środku w sushi jest:
ryż, marchewka, ogórek, awokado, podsmażone naturalne tofu.
W spring rolls dodatkowo dodałam szpinak i soje.
Wszystko jem razem z sosem sojowym tamari ( jedyny sos sojowy wolny od glutenu )
Podwieczorek:
Miseczka dobroci:
- winogrona
- dwie śliwki
- 1/2 jabłka
- mandarynka
- marchewki
- łyżeczka masła orzechowego.
Kolacja:
- pół awokado z płatkami konopi
- pomidor
- ogórek
- falafele.
Zielony sok, dwa banany, maliny, 2 czubate łyżki białka konopnego.
Lunchbox:
- sushi
- spring rolls'y
- winogrona
W środku w sushi jest:
ryż, marchewka, ogórek, awokado, podsmażone naturalne tofu.
W spring rolls dodatkowo dodałam szpinak i soje.
Wszystko jem razem z sosem sojowym tamari ( jedyny sos sojowy wolny od glutenu )
Podwieczorek:
Miseczka dobroci:
- winogrona
- dwie śliwki
- 1/2 jabłka
- mandarynka
- marchewki
- łyżeczka masła orzechowego.
Kolacja:
- pół awokado z płatkami konopi
- pomidor
- ogórek
- falafele.
1 Komentarze
Wszystko wygląda bardzo zachęcająco, a najbardziej chyba podoba mi się sushi :))
OdpowiedzUsuń