518.Wegański jadłospis XIV.
Śniadanie:
Placuszki z masłem orzechowym i syropem daktylowym.
Skład placuszków: 2 łyżki mąki z ciecierzycy, 1 łyżka proszku budyniowego bez dodatku cukru, 1 łyżeczka słodzika, mleko kokosowe.
Kawa z mlekiem owsianym.
" Przekąska ":
Mleko czekoladowe. :)
Lunchbox:
- marchewki
- winogrona
- dwa kawałki ciasta cytrynowego.
Obiado-kolacja:
- fasolka szparagowa
- ryż z soczewicą i pesto
- falafele ze słodkimi ziemniakami.
Placuszki z masłem orzechowym i syropem daktylowym.
Skład placuszków: 2 łyżki mąki z ciecierzycy, 1 łyżka proszku budyniowego bez dodatku cukru, 1 łyżeczka słodzika, mleko kokosowe.
Kawa z mlekiem owsianym.
" Przekąska ":
Mleko czekoladowe. :)
Lunchbox:
- marchewki
- winogrona
- dwa kawałki ciasta cytrynowego.
Obiado-kolacja:
- fasolka szparagowa
- ryż z soczewicą i pesto
- falafele ze słodkimi ziemniakami.
3 Komentarze
Jak zwykle pysznie! Uwielbiam to czekoladowe mleko ;)
OdpowiedzUsuńNarobiłaś mi smaka na placuszki :D
OdpowiedzUsuńWegańskie jedzenie też może być dobre :)
OdpowiedzUsuń