4 listopada 2017

520.Wegański jadłospis XV.

Śniadanie: koktajl.

 Zielony sok, dwa banany, maliny, 2 czubate łyżki białka konopnego.

 Lunchbox:
- sushi
- spring rolls'y
- winogrona

W środku w sushi jest:
ryż, marchewka, ogórek, awokado, podsmażone naturalne tofu.
W spring rolls dodatkowo dodałam szpinak i soje.
Wszystko jem razem z sosem sojowym tamari ( jedyny sos sojowy wolny od  glutenu )


Podwieczorek:
Miseczka dobroci:
- winogrona
- dwie śliwki
- 1/2 jabłka
- mandarynka
- marchewki
- łyżeczka masła orzechowego.

 Kolacja:
- pół awokado z płatkami konopi
- pomidor
- ogórek
- falafele.


1 komentarz:

  1. Wszystko wygląda bardzo zachęcająco, a najbardziej chyba podoba mi się sushi :))

    OdpowiedzUsuń