2 listopada 2017

518.Wegański jadłospis XIV.

Śniadanie:
Placuszki z masłem orzechowym i syropem daktylowym.

Skład placuszków: 2 łyżki mąki z ciecierzycy, 1 łyżka proszku budyniowego bez dodatku cukru, 1 łyżeczka słodzika, mleko kokosowe.

 Kawa z mlekiem owsianym.

 " Przekąska ":
 Mleko czekoladowe. :)


Lunchbox: 
- marchewki
- winogrona
- dwa kawałki ciasta cytrynowego.

Obiado-kolacja: 
- fasolka szparagowa
- ryż z soczewicą i pesto
- falafele ze słodkimi ziemniakami.


3 komentarze:

  1. Jak zwykle pysznie! Uwielbiam to czekoladowe mleko ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Narobiłaś mi smaka na placuszki :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Wegańskie jedzenie też może być dobre :)

    OdpowiedzUsuń