15 października 2017

505. Wegański jadłospis VIII.

 Śniadanie.


- mała grahamka z kremem czekoladowym i masłem orzechowym
- herbata owocowa

Skład czekolady: Organic Cocoa Beans, Organic Coconut Blossom Sugar, Organic Cocoa Butter, Organic Coffee Beans (Cocoa Solids 70% minimum)
  Lunch box:
- surowa woda kokosowa ( najlepsza ! )
- gruszka
- czekolada z kawą
- bułeczka z szynką wegańska i serem, ogórek i miałam jeszcze dużego pomidora.


 Podwieczorek:
- lód kokosowy
( oj grzech wielki :D - to jadłospis z dnia moich urodzin więc mi wybaczycie ? )

Skład lodów: Water, Soluble gluco fibre, Coconut milk (13.3%) (Coconut cream, Water), Sugar, Vegetable fats (Rapeseed, Shea), Fructose-glucose syrup, Emulsifier (Mono- and diglycerides of fatty acids), Stabilisers (Locust bean gum, Guar gum, Carrageenan), Sea salt, Flavouring. 
Skład wafelków: Rice Flour, Potato Starch, Soya Lecithin, Xanthan Gum, Baking Powder

 Kolacja:
- pieczone młoda ziemniaki posypane koperkiem
- ogórek kiszony z pomidorem
- wędzone tofu podsmażone z papryką wędzoną.


Lista wegańskich jadłospisów:

1 komentarz: