7 października 2017

495.Wegański Jadłospis III.

Wegański jadłospis III.

Śniadanie: 
Kasza jaglana ugotowana na mleku ryżowym z wanilią, mus jabłkowy i cynamon.


II śniadanie: 
Jabłko.

Skład: raw cacao beans*°, evaporated coconut nectar*°, coconut* (18%), virgin cacao butter*°. 55% min cacao.
6 kostek czekolady " mlecznej"
To moja ulubiona czekolada - a raczej seria ulubionych czekolad.

Obiad: 
"Pizza" na cieście francuskim, sos pomidorowy bez dodatku cukru, czerwona cebula, kukurydza, podsmażone pieczarki, wegańska szynka, wegański ser. ( połowa była dla mnie )



Skład: Young Coconut Meat* (44%), Coconut Water*, Spring Water, Coconut Cream*, Coconut Sugar*, Cacao Powder* (2%), Live Vegan Cultures, *Organic
Kolacja:
Jogurt na bazie mleka kokosowego o smaku czekoladowym.
Lista wegańskich jadłospisów:


Koniec 
Pat

5 komentarzy:

  1. Cudne menu! Można się inspirować :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ten czekoladowy jogurt! <3
    Zapraszam do siebie - www.jedzrosliny.blogspot.com ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Dzięki Tobie wpadłam na pomysł, co zabiorę ze sobą na uczelnię!

    OdpowiedzUsuń
  4. Super pomysły, a pizza na cieście francuskim...na to bym nie wpadła, super!

    OdpowiedzUsuń
  5. Następny tydzień będzie dla mnie bardzo ciężki, a dzięki Tobie wiem co mam zabrać do pracy, żeby mieć stale energię.

    OdpowiedzUsuń